Søren Nissen er udlært ved Roxy Bageriet i Vojens. Nu skal han slå brød op for Lagkagehuset i New York, USA.
Copy link address
Dorthe Rasmussen , dra@ugeavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Det bliver stort. Søren Nissen er klar til slå dej op i New York. Han er ikke mindst spændt på, hvad amerikanerne siger til det danske rugbrød. Foto: Dorthe Rasmussen -
- Det bliver en oplevelse for livet , er Søren og kæresten Maibritt enige om. De har rejst meget sammen, før de fik barn, og nu skal de prøve at leve som familie langt hjemmefra familie og venner i Haderslev og Vojens. Sønnen Lauge tager sig en middagslur i barnevognen. -
Der bliver ikke noget med at lefte for de amerikanske traditioner med donuts og bagels. Men nogle af navnene på Lagkagehusets produkter er lavet om, så de bliver nemmere at udtale for amerikanerne.- det gælder blandt andet Skagens-stykker, der bliver til Skagens-boller, fortæller Søren. -
Så skal der slås brød op i New York. Mandag rejste Søren til The Big Apple for anden gang, denne gang for at testbage med amerikanske råvarer.