Annonce
Sådan ser Torben Busch's ciabattabrød ud indeni. Skal han have en god ostemad, så kan han godt lide at spise det brød, der hedder San Francisco sourdough bread. Foto: Stine Hygum
Ugeavisen Haderslev

Brødets variation er Torbens fascination

55-årige Torben Busch er bager. Han har haft eget bageri og arbejder idag som produktudvikler for Valsemøllen. Derudover holder han bagekurser for private, som deler hans passion for brød.
Annonce
  • Sådan ser Torben Busch's ciabattabrød ud indeni. Skal han have en god ostemad, så kan han godt lide at spise det brød, der hedder San Francisco sourdough bread. Foto: Stine Hygum
  • Torben Busch er også glad for ciabattabrød, som han her står med. Det kan man blandt andet lære at bage, når han holder kursus i italiensk brød. Foto: Stine Hygum
Ugeavisen Haderslev

Forår på Havnen: Aktører laver fest hele vejen langs kajen

Annonce
Ugeavisen Haderslev

Danmarks største cykelløb for børn rammer endnu en gang Haderslev

Annonce
Ugeavisen Haderslev

Comedy Auten//Thomas Hartmann

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Medarbejdere i Profil Optik er kåret som Danmarks bedste

Ugeavisen Haderslev

Veterankoordinator modtager Sophies Kilde Prisen 2024

Ugeavisen Haderslev

Prostatakræftforeningen i Haderslev har holdt koncert

Ugeavisen Haderslev

Indeklima-fugle er flyttet ind i klasseværelserne på Fællesskolen Nustrup-Sommersted

Ugeavisen Haderslev

Sophies Kildes har solgt omkring 500 tulipanbuketter

Ugeavisen Haderslev

Nu pyntes byen op til påske: Hundredvis af børn hjælper med udsmykningen

Annonce