Egon Høst Greve fra Meny har udviklet to nye gin i samarbejde med Destilleriet Als. Smagen af Haderslev er først og fremmest frisk.
Copy link address
Dorthe Rasmussen dra@ugeavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Købmanden præsenterer kunde Eva Brälye for den nye Haderslev Gin med lime, som han har blandet op med tonicvand med agurk fra Bryggeriet Fuglsang. Foto: Dorthe Rasmussen -
Købmand Egon Høst Greve fik smag for gin, da han som ung slagtersvend var udstationert for Danske Slagterier i Asien og Japan. -Det fugtige klima dernede, går godt i spænd med den friske smag af gin. Når jeg er på ferie, så drikker jeg altid gin, fortæller købmanden. Foto: Dorthe Rasmussen -
Haderslev Gin fås i de to smagsvarianter fra venstre lime og citrus. Den er blevet lidt af en sællert her op til jul. Folk kommer ind og køber flere flasker af gangen. Foto: Dorthe Rasmussen -
Smagen af Haderslev? - Den er frisk, synes Eva Brälye. Foto: Dorthe Rasmussen