Allerede sidste vinter valgte Ricco Jensen at forvandle restauranten Ras Gastro til en frokostrestaurant i vinterhalvåret. Til hverdag vil der "kun" være smørrebrød på spisekortet. Han og personalet har været udenbys og hente inspiration.
Copy link address
Connie Bøgwad Schmidt cbs@jv.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Ken Degn og hans assistent Emil Sig, praktikant fra UC Syd, fotograferede nænsomt maden, der skulle foreviges til restaurantens nye menukort, som træder i kraft fra næste uge. Foto: Connie Bøgwad Schmidt -
Verner Nissen, Knud Ebbesen og Bent Øxenberg Hansen, der har dannet en klub af "glade gubber" møder en gang om måneden op i butterfly, selvbunden, og spiser smørebrød på Ras Gastro. Foto: Connie Bøgwad Schmidt -
Verner Nissen havde husket klubbens "bibel": Hånsbog for glade gubber. Blandt andet med opfordringt til at gå med røde butterflies og binde dem selv. Foto: Connie Bøgwad Schmidt -
Ikke blot smørrebrødet er kreeret fra bunden, også kryddersnapsene. Det er restaurantens tjener Karina Jensen, 27 år, der har sørget for at blande krydderierne. Foto: Connie Bøgwad Schmidt -
En af maderne, kølrøget laks med et pift. Foto: Connie Bøgwad Schmidt -
Øl skal der også til. Den hedder 6100 Haderslev, og er Ras' eget mærke, brygget på bryghuset Fur. Foto: Connie Bøgwad Schmidt -
Upgraderet udgave af hønsesalat. Foto: Connie Bøgwad Schmidt -
Æg/rejemadden er på sin vis meget traditionel. Foto: Connie Bøgwad Schmidt -
En lækker sild. Foto: Connie Bøgwad Schmidt -
Verner Nissen, Knud Ebbesen og Bent Øxenberg Hansen, der har dannet en klub af "glade gubber" møder en gang om måneden op i butterfly, selvbunden, og spiser smørrebrød på Ras Gastro. Foto: Connie Bøgwad Schmidt