Annonce
Maj-Britt Skrubel Permien og hendes mand Michael Permien driver bloggen European Travel Magazine,hvor de skriver om deres mange rejser til ukendte perler i Europa, men det var nu ikke de udenlandske specialiteter, men lysten til en hotdog hos Jens Pølsemand, der havde lokket dem til byen: - Skal vi være helt ærlige, så skal vi have tiden til at gå, mens vi venter på at få vores bil tilbage fra reparation. Når man rejser meget i udlandet, så kan man godt savne at få en hotdog, remoulade og en god sildemad. Men nu vi er i byen, skal vi da også rundt og kigge på boderne. Vi går ikke efter noget bestemt, og vi ved ikke, om vi synes, at det er dyrt eller billigt.
Ugeavisen Haderslev

Skal du handle på markedet?

Haderslev har i denne uge besøg af European Street Marked (Internationalt Marked), som medbringer 20 boder med specialiteter fra mange mange, blandt andet Italien, Tyskland, Frankrig og Holland. Vi spurgte nogle af de lokale, om de skal handle på markedet, og hvad de synes om priserne.

Annonce
  • Maj-Britt Skrubel Permien og hendes mand Michael Permien driver bloggen European Travel Magazine,hvor de skriver om deres mange rejser til ukendte perler i Europa, men det var nu ikke de udenlandske specialiteter, men lysten til en hotdog hos Jens Pølsemand, der havde lokket dem til byen: - Skal vi være helt ærlige, så skal vi have tiden til at gå, mens vi venter på at få vores bil tilbage fra reparation. Når man rejser meget i udlandet, så kan man godt savne at få en hotdog, remoulade og en god sildemad. Men nu vi er i byen, skal vi da også rundt og kigge på boderne. Vi går ikke efter noget bestemt, og vi ved ikke, om vi synes, at det er dyrt eller billigt.
  • Bo Jørgensen, Haderslev, gik i går målrettet efter den italienske bod på markedet, hvor han køber olivenolie i dunke;: - I fjor købte jeg to dunke, de koster 300 kr. stykket, men det er også virkelig god kvalitet. Man kan tydelig smage forskel fra de billige olivenolier, man køber i supermarkederne. Jeg bruger olien til både madlavning og salater.
  • Jonna Skøtt køber altid de soltørrede tomater efter vægt på markedet: - De smager virkelig godt, vi spiser dem som snacks og bruger dem til - ja alt muligt i madlavningen. De er lidt dyre, 35 kr. for 100 gram. Første tænkte jeg på at købe 50 gram, men jeg synes alligevel, at det var for lidt. De er jo hurtigt spist igen.
  • Drengene fra vensre Casper Buch, Wilhelm Kruse Eybye og Anders Paulsen fra (. A på Sdr. Otting Skole var i byen for at interviewe kræmmerne om, hvorfor de er med på markedet: - Mange kan lide det, fordi de synes, at det er for kedeligt at være det samme sted hele tiden. For nogle er det også en familietradition. Vi er i gang med en skoleopgave,hvor vi skal skrive en reportage fra markedet. Der er mange specialiteter hernede, der frister os, men vi har ikke rigtig nogle penge lige nu. Ellers så vi gerne bruge dem på at købe nogle belgiske vafler. De koster 35 kr. stykket. Det er ikke så dyrt i forhold til, hvad vi har set dem til andre steder.
Ugeavisen Haderslev

Forår på Havnen: Aktører laver fest hele vejen langs kajen

Annonce
Ugeavisen Haderslev

Danmarks største cykelløb for børn rammer endnu en gang Haderslev

Annonce
Ugeavisen Haderslev

Comedy Auten//Thomas Hartmann

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Medarbejdere i Profil Optik er kåret som Danmarks bedste

Ugeavisen Haderslev

Veterankoordinator modtager Sophies Kilde Prisen 2024

Ugeavisen Haderslev

Prostatakræftforeningen i Haderslev har holdt koncert

Ugeavisen Haderslev

Indeklima-fugle er flyttet ind i klasseværelserne på Fællesskolen Nustrup-Sommersted

Ugeavisen Haderslev

Sophies Kildes har solgt omkring 500 tulipanbuketter

Ugeavisen Haderslev

Nu pyntes byen op til påske: Hundredvis af børn hjælper med udsmykningen

Annonce